Kunstprint van de sfeervolle collage

i've-got-you-under-my-skin
collage Marijke I’ve got you under my Skin

Kunstprint van de sfeervolle collage <I’ve got you under my Skin> van Marijke

Bestel de collage van Marijke bij werkaandemuur.nl . Je kunt je eigen formaat kiezen en ook de ondergrond die je vindt passen bij je interieur. Je kunt er zelfs terecht voor advies over materialen en formaten n.a.v. je eigen interieurfoto. Een prima service en materialen van uitstekende kwaliteit. Levering aan huis.

Het lied, gezongen door Frank Sinatra: “I’ve got you under my skin”. Een liefdesverklaring. Een vrouw, die door de warme tinten van de verf heen kijkt. De zachte lila tint van dwarrelende bloesem. In een zachte blauwe tint met fijne rand de gestencilde letters.

Marijke: Ik combineer alles in een collage: foto’s, tekeningen, schetsen, schilderijen, stukken aquarel, ruitjespapier, knipsels van naaipatronen, krantenknipsels, stukjes Franse tekst uit de bladen, enz. De collage maak ik al spittend door mijn door de jaren heen opgebouwde archief. De collage komt tot stand in fasen. Op de schildersezel, op de tekentafel, gefotografeerd en opnieuw in delen gesplitst. Herhaling van handelingen, het wegen van het resultaat, afstand nemen en een paar dagen niets ermee doen en dan doorwerken omdat het beeld zich ineens vormt en het werk als vanzelf onder je handen vandaan komt. Geïnspireerd door Picasso, Matisse, Asger Jorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.